Basis boekhouding opleiding

Met een basis boekhouding opleiding kun je snel aan de slag op een administratieve of financiële afdeling van een bedrijf. Voor deze cursus van Fabius Opleidingen hoef je wekelijks slechts 10 lessen te volgen. Die duren elk één dagdeel, dus 3 uren. Na afloop van de opleiding doe je examen en krijg je een diploma. Je hebt dan voldoende basiskennis over de ins en outs van de boekhouding. De basis boekhouding opleiding biedt mogelijkheden op een baan, maar je kunt de opleiding ook gebruiken als startpunt voor een andere opleiding, bijvoorbeeld om te leren calculeren of om meer kennis op te doen over de boekhouding.

Arbeidskansen

Wie een basis boekhouding opleiding met succes heeft afgerond heeft een goede kans op een baan. Elk bedrijf en elke organisatie heeft een boekhouding, en daarom zijn er veel mensen nodig die het leuk vinden om in de boekhouding te werken. Daar komt bij, dat het diploma voor de basis boekhouding opleiding officieel erkend is. Het examen wordt daarom afgenomen door de Associatie voor Examinering. Door de duidelijke lessen en de goede voorbereidingen op de examens heeft Fabius Opleidingen een slagingspercentage van meer dan 80 procent voor deze opleiding.

Waarom een basis boekhouding opleiding bij Fabius Opleidingen?

Zoals je hebt kunnen lezen slaagt verreweg het grootste deel van de cursisten voor de basis boekhouding opleiding. Maar er zijn nog meer redenen waarom je deze cursus het beste bij Fabius Opleidingen kunt volgen. Ten eerste is dat de reistijd naar de leslocaties. Fabius Opleidingen heeft 50 leslocaties verspreid over Nederland, dus er is altijd wel één bij jou in de buurt. Een ander voordeel van Fabius Opleidingen zijn de flexibele lestijden. Je kunt de lessen in de ochtend of in de avond te volgen, dus dat gaat prima samen met een baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *