Brandwerende opslag gasflessen

Een van de belangrijkste dingen is veiligheid. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van het belang van veiligheid. Naast de werkgevers, zijn steeds meer werknemers zich ook bewust meer bewust dat zij veilig te werk moeten gaan. Veilig werken kan op verschillende manieren, in veel gevallen is begint het veilig werken al bij eenvoudige dingen. Een van deze dingen is de veilig opslag gasflessen

opslag gasflessen

De veilige opslag van gasflessen

Een van gevaarlijkste dingen is gas. Dit komt doordat gas licht ontvlambaar is. Het gebeurt dan ook vaak dat er ongelukken met gasflessen plaatsvinden. Dit is vanaf nu niet meer nodig. Het is namelijk mogelijk om gas veilig op te slaan in een brandwerende gasflessenberging. Er zijn een aantal gasflessen bergingen die meer dan 90 minuten brandwerend zijn. 

De afmetingen van een gasflessenberging

Ben je op zoek naar een veilig locatie om je gasflessen op te kunnen slaan? Dan is het wel van belang om ervoor te zorgen dat alle gasflessen in de opslag passen. Kijk dus vooraf goed wat de afmetingen van jouw gasflessen zijn. Hieropvolgend kun je op zoek naar een passende oplossing.