Een online cursus bedrijfshulpverlening in het engels

De laatste tijd wordt veiligheid steeds belangrijker. Op dit moment staat veiligheid bij een groot deel van de werkgevers en werknemers op nummer 1. Helaas zijn hier wel een aantal vervelende ongevallen aan vooraf gegaan. Deze ongevallen hebben nare gevolgen gehad. Gelukkig hebben deze ongelukken er wel toe geleid dat men nu bewuster met veiligheid bezig is. Eén voorbeeld hiervan van is een verplichte BHV cursus voor mensen op de werkvloer. Echter kan het voor een aantal werknemers lastig zijn om een een cursus in het Nederlands te doen. Om dit probleem op te lossen, is het ook mogelijk om bedrijfshulpverlening in het Engels te doen. 

bedrijfshulpverlening in het engels

Bedrijfshulpverlening in het Engels online

Doordat het mogelijk is om een cursus bedrijfshulpverlening in het Engels te volgen, kunnen veel internationale vanaf nu ook BHV’er worden. Tegenwoordig zijn er steeds meer internationale werknemers op alle verschillende werkplaatsen. Hierdoor kan het dus voor hen, en de bedrijven, handig zijn om de cursus in het engels te volgen.

De voordelen van een online cursus

Het grootste voordeel van de online cursus is dat je het kunt doen waar én wanneer je maar wilt. Daarnaast is een praktijk examen niet meer van toepassing, het is dus mogelijk om BHV’er te worden vanuit huis.