Geen vragen meer over het nieuws

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je zit thuis en je hoort overal sirenes vandaan komen. Dichtbij hoor je ze stoppen, maar toch zie je niks en je blijft je afvragen wat er aan de hand zou kunnen zijn. Door de 112 alkmaar meldingen te lezen weet je precies wat er waar aan de hand is, je hoeft je niet meer af te vragen waar die brand of dat ongeluk nu gebeurd was. Op de website van alkmaarsdagblad.nl lees je al het nieuws, niet alleen van de hulpdiensten maar ook het overige nieuws.

Compleet in de hele regio

Ook wanneer je niet in Alkmaar zelf woont maar in de regio, blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws. Want ook van de omliggende plaatsen wordt het 112 alkmaar nieuws vermeld, je hoeft nooit meer te zoeken en hebt altijd alles binnen handbereik. Maak er een gewoonte van om iedere dag even te kijken op alkmaarsdagblad.nl, op deze manier ben je altijd bij met het laatste nieuws en praat je overal over mee. Maar ook voor het andere nieuws ben je aan het goede adres, niet alleen de serieuze meldingen worden weergegeven op de website.

112 alkmaar

Sport en spel in Alkmaar en de regio

De meldingen van 112 alkmaar zijn belangrijk om te volgen, toch zijn er nog genoeg andere dingen die je op de website kunt lezen. Wat gebeurd er allemaal op het gebied van sport en spel, waar kun je aan meedoen en wat zijn de mogelijkheden tegenwoordig met de verschillende verenigingen. Volg de amateurverenigingen op voetbal of andere sportgebieden, leuk om mee te doen met de evenementen die ook door de gemeente worden georganiseerd. Voor het complete plaatje van nieuws ben je bij alkmaarsdagblad.nl op de perfecte plaats om dit te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *