Gun je relaties rust en ontspanning

Natuurlijk gun je iedere medewerker en relatie van je bedrijf alleen maar het beste, wil je eens iets anders dan een foodpakket en iedereen echt een ontspannen en goed gevoel geven? Probeer dan een Rituals kerstpakket, met deze pakketten geef je mensen iets waar ze echt iets aan hebben. Geen flessen drank en eten, maar tot rust komen wanneer je onder de douche of in bad gaat. Heerlijke geuren en producten waar je medewerkers echt iets aan hebben, lichaam en ziel worden weer een. 

Rituals

Heerlijke geurende producten

De producten van Rituals die in het kerstpakket zitten zijn stuk voor stuk heerlijke producten die lekker ruiken, en waarvan je helemaal tot rust komt. De bad en douche, een heerlijke scrub voor het lichaam of gezicht en zalige zepen zijn maar een aantal producten die je tegen kunt komen. Met de deodorant als verzorging ruik je de hele dag lekker en kun je niet anders denken aan dat heerlijke pakket wat je hebt gehad. Maar ook de scrubs die je kunt gebruiken zullen je lichaam heel veel goed doen, glad en goed verzorgd zal je huid weer aanvoelen.

Rituals

Ook voor de dagelijkse verzorging

Het kerstpakket Rituals is niet alleen lekker om onder de douche of in bad te gebruiken, maar ook als dagelijkse verzorging is het een weldaad voor het lichaam. Heerlijke creme voor het gezicht gecombineerd met een luchtje om transpiratielucht te maskeren, betere verzorging voor de dag is er bijna niet. Laat je ook verwennen, voel je als herboren met de lekkerste en beste producten die je kunt hebben in een pakket voor medewerkers en relaties.