Mijn favoriete sauna

Ik ga graag naar de sauna bij Thermen Nijmegen, want hier is het altijd heerlijk ontspannen. Je hebt de keuze uit verschillende cabines en ik kan je vertellen dat ze allemaal uniek en zeker het proberen waard zijn! Daarnaast kun je er ook heerlijke massages boeken en zijn er heerlijke baden waar je gebruik van kunt maken. Alle liefhebbers van wellness moeten hier absoluut een keer geweest zijn!

Sauna

Dagje ontspannen en beauty-behandelingen

Thermen Nijmegen heeft verschillende cabines en de temperatuur varieert ook. Je hebt bijvoorbeeld de Eucalyptus cabine met een temperatuur van 80 graden Celsius en waar elk uur eucalyptusolie opgegoten wordt. Of wat dacht je van de Finse balken cabine (90 graden), Saunarium (65 graden en met een iets verhoogde vochtigheidsgraad) of de Lichttherapie-cabine(80 graden)? Ik wissel persoonlijk graag af tussen de verschillende cabines, net waar ik op dat moment het meest zin in heb. Na de sauna loop ik altijd door naar een van de baden voor wat afkoeling. Het badwater komt hier van een natuurlijke bron, dus het is ook nog eens supergezond! Verder laat ik ook af en toe een reinigende gezichtsbehandeling doen als ik merk dat mijn gezichtshuid wel een oppepper kan gebruiken.

Sauna

Combineren met een lekker hapje en drankje

Naast de uitgebreide wellness-faciliteiten kun je ook het restaurant bezoeken. Hier eet je een lekker hapje of drink je gezellig een kopje thee. Ik vind het echt de perfecte afsluiting van een dagje sauna! Zo heb ik hier laatst ook een lekkere high tea met een vriendin gedaan en het eten was echt super. Wil jij jezelf ook een keer verwennen met een dagje wellness in Nijmegen? Neem dan snel een kijkje op de website van Thermen Nijmegen en ontdek het aanbod. Reserveren doe je online ook binnen enkele klikken!