Netjes en overzichtelijk door magazijnkasten

Of je nu een eigen winkel hebt, een horecabedrijf, een autobedrijf, een archief op kantoor of gewoon thuis, overal waar iets opgeslagen moet worden, krijg je weer orde en overzicht door magazijnkasten.
Het bespaart ruimte doordat je spullen nu netjes op zijn plek staan in je magazijnkast. En het bespaart je tijd, nooit meer zoeken omdat je voorraad nu overzichtelijk opgeborgen kan worden en met een blik in je magazijnkasten te werpen, zie je gelijk hoe het er met je voorraad voor staat. Geen rondslingerende materialen of opgeborgen in allerlei losse kratjes of dozen. Gewoon netjes gerangschikt in je magazijnkasten. Die ook nog een mooie stoere industriële look hebben en dus perfect passen in elke omgeving.

Wat voor soorten magazijnkasten zijn er?

De magazijnkasten of wel stellingkasten zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt ze naar al jouw wensen indelen. Je kunt kiezen voor een legbordstelling of een echte magazijnkasten. Die kasten kun je naar eigen idee indelen dat kan met schotten zodat je allemaal op maat vakken kan creëren. Je kunt ook kiezen voor laden in verschillende afmetingen. Gewoon losse kasten of met deuren alles is mogelijk. Je kunt er voor kiezen om ze met of zonder slot te nemen. Als er spullen in moeten die niet voor kinderen bestemd zijn of kostbare spullen opgeborgen moeten worden is het raadzaam om tegen diefstal of uit veiligheid een slot in je magazijnkasten te hebben.

Welke kast past bij jou specifieke wensen?

Als je het model en wel of geen schotten of vakken hebt beslist dan kun je kijken naar de verdere uitvoering. Hoe hoog moet je kast of kasten worden? Er zijn verschillende mogelijkheden hoe hoog wil je hem hebben er zijn mogelijkheden van 100 cm tot 200 cm. Dat geld natuurlijk ook voor de breedte en diepte allemaal variabel je kunt het bestellen zoals jij wilt. En ze zijn verkrijgbaar in:

  • Zwart
  • Aluminium
  • Antraciet
  • Grijs
  • Wit

Het is een goede investering waar je veel plezier van gaat krijgen, ze zijn tijdloos en gaan heel lang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *